Algemene Periodieke Keuring (APK)

Kies voor een apk-keuring bij M. Buijtenhek Autoservice en u weet direct waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? M. Buijtenhek Autoservice verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak!

APKWat is een apk-keuring?

De apk staat voor algemene periodieke keuring. De apk-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud door uw Vakgarage blijft slim.

Uw apk-keuring: tips

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto wegbrengt voor een apk-keuring. Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden!

Nooit meer de apk-keuring vergeten!

Lastig om te onthouden wanneer het weer tijd is voor een apk-keuring? Maak dan gebruik van onze apk-reminder. U ontvangt automatisch een herinnering wanneer het tijd is om een afspraak te maken voor uw apk-keuring.

Gratis apk-keuring?

Moderne auto’s zijn vaak van uitstekende kwaliteit en hebben daarom minder onderhoud nodig dan oudere auto’s. Daardoor kan de apk-keuring bij M. Buijtenhek Autoservice vaak met de grote beurt worden gecombineerd. Aantrekkelijk, want bij een grote beurt door M. Buijtenhek Autoservice voeren wij de apk-keuring gratis voor u uit. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd!

M. Buijtenhek Autoservice: betrouwbare, goedkope apk-keuring

Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven: dit is precies wat M. Buijtenhek Autoservice u biedt. M. Buijtenhek Autoservice is RDW-erkend en een universeel garage bedrijf. We werken met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikken over de modernste apparatuur. Blijkt uit de apk-keuring dat reparatie noodzakelijk is? Natuurlijk ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf.

Onze Partners