Diagnose

Bosch Diagnose

Bosch DiagnoseOntwikkelingen van Bosch staan voor innovatieve vooruitgang in de automobielbouw. Met het oog op het toenemend aandeel van elektronica in personenauto's, beschikt Autoservice M. Buijtenhek met zijn Bosch diagnoseapparatuur over de meest geschikte testtechniek en serviceconcepten. Robuust, innovatief en aangepast aan het nieuwste op het vlak van de automobieltechniek helpen onze computers met diagnosesystemen iedere fout snel en probleemloos op te sporen.

Mobiliteit en gebruiksvriendelijke begeleiding van de gebruiker, ondersteunen de garage bij een correcte en tijdsbesparende diagnose. En dat is prettig voor u. Autoservice M. Buijtenhek wordt volledig door Bosch ondersteund met kennis en geavanceerde testapparatuur. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele info over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig een storing opsporen en verhelpen.

Snap-On Diagnose

Snap-On DiagnoseDe diagnoseapparatuur van Snap-on is al jaren de meest gebruikte testapparatuur ter wereld. Vanaf het moment dat er elektrische systemen in auto's toegepast worden is Snap-on al bezig met de ontwikkeling van de juiste tools voor een snelle en goede diagnose. Voor huidige diagnose aan elektronische systemen moeten we tegenwoordig gebruik maken van hoogwaardige diagnoseapparatuur om te kunnen communiceren met de systemen in de auto. Van het resetten van de service interval tot het opsporen van ingewikkelde motorstoringen, Autoservice M. Buijtenhek heeft er met Snap-on de juiste apparatuur voor.

Onze Partners