Scooter Reparatie

Bij Autobedrijf Buijtenhek kunt u terecht voor reparatie uw scooter of brommer. Voor zowel grote als kleine reparaties voor 2-takt en 4-takt scooters kunt u altijd in onze moderne werkplaats te Dordrecht terecht. Wij onderscheiden drie soorten reparaties:

Grote reparaties

Voor deze reparaties dient u een afspraak te maken. De meeste reparaties vallen in deze categorie, waaronder servicebeurten en reparaties die meer dan 15 minuten in beslag nemen. U kunt zowel telefonisch als in de winkel een afspraak hiervoor maken.

Kleine reparaties

In deze categorie reparaties vallen korte reparaties zoals het vervangen van banden, remblokken of uitlaten; en het monteren van een alarm, datatag, topkoffer of windscherm. Voor al deze reparaties kunt u het beste een afspraak maken, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Instant reparaties

Hieronder verstaan wij korte en simpele reparaties waarvoor u geen afspraak hoeft te maken. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld het proppen van een band, vervangen van een bougie of het plaatsen van een nieuwe accu.

U kunt via ons online formulier een afspraak maken voor uw scooter.

Onze Partners