Elektrische Fietsen

M. Buijtenhek is officieel dealer van Dutche-EBIKE en DELPHI elektrische fietsen, de fijnst rijdende elektrische fietsen

Het hoge niveau in rijeigenschappen wordt gewaarborgd door te kiezen voor:
1. De beste trapondersteuning
2. De stilste motoren
3. Het hoogste comfort

AD 1) De beste trapondersteuning: 
Het IPS (intelligent Pedelec Systeem) is gebaseerd op trapkrachtsensortechniek (patent). Deze zorgt In combinatie met de krachtige computer en de geavanceerde software zorgt het voor een directe, gelijkmatige, krachtige en efficiënte ondersteuning. Door het intuïtieve karakter reageert de motor op een natuurlijke manier en voelt de ondersteuning vertrouwt aan. Dit maakt IPS ook uitermate geschikt in combinatie met een voorwielmotor.

AD 2) De stilste motoren
Kwalitatief hoogwaardige motoren aangestuurd door het IPS motormanagementsysteem. Het resultaat: hoge prestaties bij een zeer lage geluidsproductie. De elektrische fietsen behoren tot de stilste (*) en zuinigste in de markt. Wij geven de voorkeur aan naafmotoren vanwege de voordelen t.a.v. de geluidsproductie, efficiëntie en kosten voor onderhoud en reparatie.

Klik hier voor meer informatie over de motortechniek en de voordelen van de verschillende motorsystemen.

AD 3) Het hoogste comfort
Instelbare vering in zadel en voorvork, (handmatig-) verstelbaar stuur en zadel, LED fietsverlichting gevoed door de fietsaccu en instelbaar via het display of automatisch via een ingebouwde lichtsensor, displaybediening aan het stuur, ergonomisch handvatten, met rubber ingelegde remgrepen, een luxe GEL zadel al dan niet met geïntegreerd handvat om de fiets eenvoudig op te tillen, anti-lek banden, comfort, etc.

Proefrijden
Maak een (uitgebreide) vrijblijvende proefrit en ondervindt zelf waarom wij herhaaldelijk hoog scoren in de diverse E-bike testen. Ervaar hoe intuïtief en vloeiend de ondersteuning zijn werk doet. Opstappen, versnellen, heuvel op, wind tegen óf gewoon lekker toeren, het gaat als vanzelf. Daarnaast is de kwaliteit van de fiets natuurlijk ook dik in orde.

De elektrische fietsen bieden waar voor uw geld.

Elke fiets wordt geheel rijklaar geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie op het frame en 2 jaar op de overige delen (*) inclusief accu. De 1e onderhoudsbeurt, uit te voeren binnen 6 maanden na aanschaf of uiterlijk 500 km, is GRATIS. Voor het behoud van uw fiets en om aanspraak te kunnen maken op de garantie is het belangrijk dat uw fiets regelmatig (**) onderhoud krijgt.

* Met uitzondering van aan slijtage onderhevige onderdelen (vraag naar de garantievoorwaarden)
** Onderhoudsbeurt tenminste 1 maal per jaar of elke 3.500 km (wat eerst komt).

https://www.dutchebike.nl/

Wij verkopen deze merken
Onze Partners