zaterdag 25 mei 2019
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom bij M. Buijtenhek Dordrecht

Autoservice

M. Buijtenhek Autoservice B.V. is een bij Bovag aangesloten, universeel en onafhankelijk garage/E-bike/scooterbedrijf in Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden met behoud van fabrieksgarantie aan ALLE MERKEN. Onze complete dienstverlening omvat RDW-erkende APK-keuringen voor auto's bussen en Campers tot 3500 kg.

Wij hebben specialistische kennis in huis op het gebied van auto-elektronica/banden/remmen/schokdempers/uitlaten en versnellingsbakken spoelen, reparatie en onderhoud aan uw airco-installatie. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen van uw auto. Tevens verzorgen wij de opslag en wissel van uw winterbanden en verhuren wij skiboxen en sneeuwkettingen. Ook voor een occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Op al onze werkzaamheden en producten is de Bovag-garantievoorwaarden van toepassing. Wij hebben een gratis haal- en brengservice!

Wij streven naar honderd procent tevreden klanten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.


Scooters

M. Buijtenhek is officieel dealer van BTC, AGM, Turbho en tevens leveren wij nieuwe Yamaha en Vespa scooters in Dordrecht en omstreken. Deze merken staan bekend om haar goede kwaliteiten en scherpe prijzen. Bij ons vindt u (bijna) alle retro modellen van BTC in onze showroom. Alle Retro scooters worden geleverd met een fabrieksgarantie van 3 jaar!

Voor meer informatie over een BTC/AGM/Turbho/Yamaha/Vespa brom- of snorscooter of om direct te bestellen, kunt u in onze showroom in Dordrecht langskomen. Wij leveren nieuwe retro scooters en sportieve scooters in Dordrecht en omstreken. Tevens is er de mogelijkheid om de scooter gespreid te betalen via Scooterflex. Dit kan al vanaf € 7,-- per maand. Via onze link kunt u kijken of u hiervoor in aanmerking komt. Behalve voor de verkoop van scooters en retro scooters, kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen, reparatie, onderhoud, accessoires, service beurten, schade-taxatie en schadeherstel aan ALLE MERKEN scooters

Wij zijn aangesloten bij Scooterrecycling Nederland als inleverpunt voor uw loop, sloop of schadescooter. Uw scooter wordt dan gratis opgehaald en gevrijwaard.

 U scooter verzekeren via de ANWB is bij ons mogelijk, bent u lid dan ontvang u 5% korting.

Elektrische Fietsen

M. Buijtenhek is officieel dealer van Dutch-e bike en Delfi elektrische fietsen.

Er zijn tientallen merken elektrische fietsen met een veelvoud aan modellen, uiteenlopende specificaties, onderscheidende technieken en een grote diversiteit in prijzen. Het zoeken naar de juiste elektrische fiets kan een intensieve weg zijn. Keuzeadvies is vrijwel overal gratis, maar niet altijd objectief. Kijk daarom kritisch naar de specificaties die er werkelijk toe doen.

Proefrijden

Maak bij M. Buijtenhek een (uitgebreide) proefrit. Ervaar hoe intuïtief en vloeiend de ondersteuning zijn werk doet. Opstappen, versnellen, heuvel op, wind tegen óf gewoon lekker toeren, het gaat als vanzelf. Daarnaast is de kwaliteit van de fiets natuurlijk ook dik in orde.

Wij zijn aangesloten bij fietsplan Nederland, en de ANWB fietsverzekering!

 

     Openingstijden

Zondag    :  Gesloten

Maandag  :  08.30-17.30 

Dinsdag    :  08.30-17.30

Woensdag:  08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag      :  08.30-17.30

Zaterdag   :  09.00-16.00

 

 

 

 

bovagrdwautobanden365servicerightbtcscooterflex